Computer Trainingen » Toetsenbordstickers

direct contact  06 410 213 05  appen mag ook

Toetsenbordstickers: HOOFDLETTERS             en        kleine schrijfletters

Toetsenbordstickers HOOFDLETTERS

De letters zijn 300 % groter, daardoor ook zeer geschikt voor slechtziende. Het contrast is groot door de witte achtergrond en de grote zwarte letters.


Volgens veel slechtziende is dit de beste kleurcombinatie, zelfs in schemerlicht zijn ze nog heel goed te lezen.

Zijn uw toetsen niet meer te lezen, te klein, onduidelijk of wilt u Nederlandse teksten op uw toetsenbord, bestel dan deze unieke Toetsenbordstickers.
Levering in Nederland gratis.
Stuk-prijs 34,95 bestel hier

Toetsenbordstickers kleine (schrijf) letters

Toetsenbordstickers kleine (schrijf) letters getest bij basisscholen en logopediste. Lees het artikel in het blad COS (Computers op school). pagina 1 - pagina 2

Op onze toetsenbordstickers staan Nederlandse vertalingen die bij de Engelse woorden zijn geplaatst. Deze toetsenbordstickers zijn uitgevoerd met het lettertype Comic Sans MS, dit lettertype wordt op de meeste basisscholen gebruikt.

Het leren omgaan met een toetsenbord met een toetsenbordsticker, gaat een stuk sneller en gemakkelijker, door het herkenbare lettertype. De hoofdletters leren ze immers pas in een hogere groep. 
Levering in Nederland gratis.
Stuk-prijs: 34,95 bestel hier

Deze toetsenbordstickers zijn o.a. gemaakt voor iedereen die moeite heeft met Engelse teksten. Op onze toetsenbordstickers staan Nederlandse vertalingen die bij de Engelse woorden zijn geplaatst. Onze toetsenbordstickers passen op nagenoeg alle toetsenborden, dus ook op laptops en Azertytoetsenborden. Ook slechtziende kunnen deze toetsenbordstickers goed zien.

Toetsenbordstickers voor nagenoeg alle toetsenborden.
Hoofdletters deze ca 300 % groter en met Nederlandse teksten

Kleine schrijfletters vooral geschikt voor kinderen in het basisonderwijs de lagere groepen. Ook deze zijn voorzien van Nederlandse stickers.

Al onze toetsenbordstickers zijn ook geschikt voor slechtziende.