Computer Trainingen » Toetsenbordstickers

direct contact 📞📱06 410 213 05  een bestelling mailen


HOOFDLETTERS                                  en         kleine (schrijf)letters

Toetsenbordstickers met HOOFDLETTERS

Deze toetsenbordstickers zijn gemaakt met grotere letters. Ze zijn 300 % groter dan de gewone letters van het toetsenbord. Ook voorzien met Nederlandse teksten, de vertaling van de Engelse teksten.

Door deze grote zijn ze ook zeer geschikt voor slechtziende. Het contrast is door de witte achtergrond en de grote zwarte letters ook een stuk prettiger om te lezen.

Volgens veel slechtziende is dit de beste kleurcombinatie, zelfs in schemerlicht zijn ze nog heel goed te lezen.

Deze Toetsenbordstickers met grote letters zijn dus uitgerust met een vertaling van de Engelse 'woorden'. Dat is in het begin best even wennen, maar diegene die ze al eventjes gebruiken zijn er erg blij mee.

Zijn uw toetsen niet meer te lezen, te klein, onduidelijk of wilt u Nederlandse teksten op uw toetsenbord, bestel dan deze unieke Toetsenbordstickers.
Levering in Nederland gratis.

Stuksprijs 34,95 druk op bestel hier

Toetsenbordstickers kleine (schrijf) letters

Toetsenbordstickers kleine (schrijf) letters getest bij basisscholen en logopediste. Lees het artikel in het blad COS (Computers op school). pagina 1 - pagina 2

Op onze toetsenbordstickers staan Nederlandse vertalingen die bij de Engelse woorden zijn geplaatst. Deze toetsenbordstickers zijn uitgevoerd met het lettertype Comic Sans MS, dit lettertype wordt op de meeste basisscholen gebruikt.

Het leren omgaan met een toetsenbord met een toetsenbordsticker, gaat een stuk sneller en gemakkelijker, door het herkenbare lettertype. De hoofdletters leren ze immers pas in een hogere groep. 
Levering in Nederland gratis.
Stuksprijs: 34,95 druk op bestel hier


Deze toetsenbordstickers zijn o.a. gemaakt voor iedereen die moeite heeft met Engelse teksten. Op onze toetsenbordstickers staan Nederlandse vertalingen die bij de Engelse woorden zijn geplaatst. Onze toetsenbordstickers passen op nagenoeg alle toetsenborden, dus ook op laptops en Azerty toetsenborden. Ook slechtziende kunnen deze toetsenbordstickers goed zien.