Reacties van cursisten


Anatech te Sittard oktober 2021

We vonden het fijn om meer te leren over sneltoetsen waarmee je sneller kunt werken, ook als je maar één beeldscherm hebt.

Daarnaast hebben we diverse toepassingen en functies geleerd in Outlook, Word en Excel.
John heeft hierbij veel geduld gehad om het ons goed uit te leggen.
Kortom: het waren 10 leuke en vooral leerzame lessen!


Anatech te Sittard. De cursisten zijn in ieder geval zeer tevreden over de cursus. Bedankt voor de leerzame bijeenkomsten. oktober 2020


Goedemiddag John,

In de maanden waarin ik de cursus Excel en Word bij jou heb mogen volgen heb je bij mij een prettige en ontspannen indruk achter gelaten. De rust en tijd die je neemt om dingen aan te leren bij (in ieder geval mij) iemand die nog een hoop te leren had.

De opbouw, de uitleg, het bedienen van het toetsenbord waren voor mij zeer duidelijk en goed te begrijpen. Bedankt voor de prettige samenwerking en indien er iemand aan mij vraagt voor een computer cursus zal ik jou zeker aanbevelen.

P.s. als persoon heb ik een fijne en correcte man leren kennen.

Bedankt John.

Met vriendelijke groet,

Marcel Stiels
Technisch Servicemanager Onderhoud

Van der Velden rioleringsbeheer - Heerlen B.V.
Wijngaardsweg 44 | 6412 PJ Heerlen


Pieter Yzermans

Naar aanleiding van een vervelende gebeurtenis kwam ik voor een periode thuis te zitten, de verveling sloeg als snel toe.

Bij mijn werkgever had ik recent aangegeven dat het werken met de computer wel lukt, maar dat enige training wel op z’n plaats zou zijn.

Zo werd door werkgever geregeld dat ik aan huis een training computer vaardigheden zou krijgen, laptop werd ter beschikking gesteld en John Soumang (eNt) werd gecontracteerd.

Na een inventarisatie van mijn kennis en vaardigheden is John gestart mijn kennis en vaardigheden te trainen naar een hoger niveau.

Het werken met het office programma is voor mij belangrijk, in mijn functie heb ik dit dagelijks nodig. Na de training heb ik het vertrouwen dat ik voldoende kennis heb opgedaan om mijn werkgever te voorzien van de gevraagde output.     

Nu, na volledig herstel kijk ik terug op een periode waarin ik veel geleerd heb, tevens bewust ben geworden van de vele voordelen van het werken met de computer en het office pakket.

Bij deze wil ik John dan ook bedanken voor het geduld om mij de vaardigheden en kennis van het officepakket eigen te maken, een waardevolle aanvulling.

Een tevreden cursist Pieter Yzermans.


Gilles Syrier

Een tijdje geleden heb ik via mijn werkgever een cursus mogen volgen Word, Outlook en Windows. Iedere week kwam John naar mijn werk toe en had ik anderhalf uur les. Het heeft mij erg geholpen en nu ben ik handiger dan voorheen met de PC. Een win-win-situatie voor mijn werkgever en voor mij. Kortom ik zou het iedereen aanraden.

Werkzaam bij de Provincie Limburg


Excelcursus. Beste John, We hebben afgelopen maandagavond de laatste sessie afgesloten en de tijd is werkelijk voorbij gevlogen. In de 6 bijeenkomsten heb je me Excel (basis) geleerd met "tips and tricks" rondom Word en Power Point. Het gebruik van functietoetsen was wellicht de beste tip. Je was geduldig, rustig en duidelijk en dat in een ontspannen sfeer. Ik heb veel geleerd in een relatieve korte tijd. Ik zal je vanwege het bovenstaande bij anderen aanbevelen. Mocht ik weer computerlessen nodig hebben dan weet ik je te vinden! Groet en succes, Math Theunissen


Basis cursussen Ik heb genoten van de computer cursus. Windows (basis) Word (basis) E-mail Outlook (basis) Dank je wel. Jij legt alles rustig en duidelijk uit. Ook al moest je bij mij af en toe meerdere keren hetzelfde uitleggen. Irma Jagtman - Maastricht


Reactie m.b.t. cursus Windows 7. Ik heb deze cursus thuis gevolgd. Groot voordeel is de directe persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om zelf direct in te springen met een vraag als iets niet duidelijk is of herhaald kan worden. In korte tijd heb ik op een prettige en gezellige manier veel opgestoken. U was niet uit op winst, want het tempo kon ik zelf bepalen. Op mijn vraag voor een eventuele vervolgcursus was U eerlijk omdat U vond dat dit voor mij niet nodig was. Voor hetgeen ik de computer gebruik was deze cursus voldoende. En last but not least: een aantal leuke tips heb ik ook nog meegekregen. Hartelijk dank voor de prettige begeleiding. Met vriendelijke groet, Peter Kruchten


Workshop website maken: feed back lessen en lesmateriaal: wij vinden - jou duidelijk in je uitleg en lovenswaardig geduldig; - dat dit samen met je ontspannen manier van doen maakte dat dat iedereen snel enthousiast werd; - de momenten dat je/wij ingingen op elkaars specifieke website-plannen heel nuttig en extra interessant; - het instructieboek wij zeer helder - goed geschikt om er op eigen houtje mee aan de slag te gaan; - dat we een goed beeld hebben gekregen van wat er allemaal bij komt kijken bij 't maken van een eenvoudige website. - het totaal van drie avonden een prettige omvang voor een basis/introductie cursus. wij zijn in ieder geval erg enthousiast geworden en hebben goede hoop dat we met de opgedane kennis een eigen website gepubliceerd zullen krijgen. Met vriendelijke groeten, Paul & Annet


Via mijn re-integratiebureau en het UWV kon ik een cursus computervaardigheden (Windows, Word en blindtypen) gaan volgen. Aan mij was de keuze bij wie, en waar. Ik moet zeggen dat de website van dhr. Soumang mij meteen aansprak, en daar ben ik achteraf erg blij om. Ik vond de individuele lessen erg prettig omdat ik zo veel meer geleerd heb dan in een groep (mijn concentratievermogen is niet al te best) Dhr Soumang heeft veel geduld en begrip voor je “mindere kanten”, maar tegelijkertijd probeert hij wel eruit te halen wat er in zit! Jammer, mijn cursus zit er bijna op, John heel erg bedankt, ik heb veel geleerd en het was bovenal altijd gezellig zodat ik me op mijn gemak voelde. Heel veel succes verder en ik hoop dat je nog veel cursisten zult begeleiden op jou unieke manier!! Carolyn Vaessen


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Graag hier uw mening over de lessen die u heeft gehad.


John Soumang

📞📱 +31 06 410 213 05

www.computertraining-limburg.nl
info@computertraining-limburg.nl